Rocca Hakkında Ne Düşünüyorlar

Rocca Hakkında Ne Düşünüyorlar - Mühle Tıraş Kültürü

Rocca, Mühle’nin ilk çelik tasarım aleti olarak oldukça sevilen, etkili bir alet. Tamamı paslanmaz çelikten 4 farklı tasarımda sunuldu. Kullanıcıları günden güne artan Rocca makinesinin, şimdi detaylı tıraş karakteristiği ve aldığı yorumlara değineceğiz.

Rocca tıraş makineleri tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir, kaplama değildir. 316 paslanmaz çelikten, ömür boyu kullanım amaçlı tasarlanmıştır.

Rocca tıraş makineleri, kapalı başlıklı yapıdadır. Kapalı başlık, koruma barının bulunduğu, jiletin cildinize kontrollü ve güvenli bir açıda temas edebildiği yapıdır.

Rocca Tıraş Makinesinin Tıraş Karakteristiği – Kimler Kullanabilir?

  • Günlük tıraşta ya da aralıklı tıraşta kullanılabilen bir makinedir. Değişen zaman aralıklarıyla tıraş olanların tercih ettiği tek makine olmasıyla ünlenmiştir.
  • Agresiflik seviyesi, kapalı tarak ile açık tarak arasında yer alır. Açık tarağa benzer yakınlıkta bir tıraşı, kapalı tarak konforu ve güvenini vermesiyle ünlüdür.
  • Günlük tıraşta daha konforlu, aralıklı tıraşta daha keskin jiletlerle kombinlenebilir.
  • Sert ve sık sakallı kişiler, performanslı ancak güvenli bir tıraş arıyorsa, Rocca çok idealdir.

Rocca tıraş makineleri tasarım serisi olarak: paslanmaz çelik yüzeyi fırçalandığı, huş ağacı sarıldığı, siyah çeliğin peteğimsi desenle sarıldığı ve DLC kaplama ile siyaha boyandığı versiyonlarıyla mevcuttur.

3 parçalıdır, başlık yapısı kendine özeldir. Diğer Mühle klasik tıraş makineleri ile değiştirilemez, sap ve başlığı kendine özeldir.

Mühle Rocca Hakkında Ne Düşünüyorlar?

Türkiye’den ve dünyanın dört bir tarafından Rocca hakkında yapılan incelemelerden bir kaçını sizin için derledik.

9 Haziran 2020, Öykü & Raif Gecay

 

Tek perdeyle bile tertemiz bir tıraş elde ettim. Sakallarınız sert ve yoğunsa günlük de kullanabilirsiniz... Günlük tıraşta tek perde de yeterli gelebilir... Mühle R41’den 2 yaş küçük, R89’dan ise 5 büyük bir ortanca kardeş…

4 Nisan 2021, KLASİK TIRAŞ

 

Aletin jilet açıklığı muntazam... Çok dengeli... Jiletin geri bildirimini duyuyorsanız, harika, çıtır çıtır… Çok etkili bir alet... 4 günlük sakalımda bile harika bir performans çıkardı... Çok yakın bir tıraş oldu...

6 Haziran 2021, Classical Wet Shaving

 

Gayet güzeli yakın bir tıraş oldu... Yanma yok...

24 Ocak 2018, geofatboy

 

Mühle R89’dan daha agresif bir tıraşı var. 1. Perdeden sonra bile yakın bir tıraş verdi, etkileyici... Başlığın jileti sağlam tutması, harika bir Alman mühendisliği ile sağlanmış... Jilet tutuşu simetrik ve sağlam... Huş ağacı modeli için, çeliğin pürüzsüz ve yumuşak bir hissi var metal gibi değil... Ancak dokunsal anlamda iyi ve etkileyici bir tutuş sağlıyor... R89’dan daha agresif bir tıraşı var... Birkaç günlük tıraşta size R41 fazla geliyorsa, Rocca bu durumda ideal bir seçimdir... Oldukça dayanıklı bir makine…

4 Ocak 2021, KRAZEEIZATION

 

Sap tutuşu harika. İlk perdede oldukça iyi... Cildim şu an … ipek gibi… Agresif değil, pürüzsüz bir hissiyatı var. 2011 yapımı R41 başlığa sahibim, R41 ile kıyasladığımda çok çok nazik ve harika bir iş çıkardı... Biliyorsunuz başlık birkaç değişimden geçti ancak gerçekten iyi iş çıkarmışlar... Kesinlikle denemeye değer... Fiyatı ucuz değil, ancak fiyatı çelik bir alet için ucuz diyebilirim... En istemediğim şey, çelik bir alete çok daha fazla verip çok yumuşak bir tıraş almak... Rocca’nın tıraşının gerçekten mükemmel olduğunu söyleyebilirim... Şu an inanılmaz pürüzsüz bir cildim var, inanamıyorum… Ağır ancak alışacaksınız. Kesik yok, kızarıklık yok, hiçbir şey… Bir ya da iki kesik bekliyordum, ancak olmadı... İlk tıraşımı oldum ve kesinlikle tavsiye ederim...

21 haziran 2018, Spencer Frankel

Denge olarak mükemmel, çelik aletler kadar ağır değil fakat alüminyumdan daha ağır ve bayıldım... Gerçekten pürüzsüz, bu aleti çok seviyorum... Ses geri bildirimi mükemmel... Mühle bir makineyi nasıl yapacağını çok iyi biliyor... Birçok kişinin bu makine ile ilgili karışık düşüncelere sahip olduğunu biliyorum. Ben bunun gerçekten açıyla ilgili olduğunu düşünüyorum... (09.44) Bakın bu açıyla tuttuğumda, hiç güzel bir his vermiyor. Açıyı ayarladığınızda, pürüzsüz hissediyorsunuz. Jileti hissetmiyorum bile... Bu boyun bölgemde hareket ettirebildiğim en rahat makine değilse, nedir bilmiyorum… 10/10 veriyorum. Bu tıraşın iyi olacağını biliyordum fakat bu kadar mükemmel olacağını beklemiyordum... Elde harika bit tutuşu var, kalitesine diyecek laf yok.

9.01.21 , IAMCDB

Bu makineyi, takip ettiğim kişilerden çok duyunca ben de almaya karar verdim... Diğer çelik aletlere göre alışılmadık ve minimalist bir başlık tasarımına sahip... Şu an duyduklarımın haklı olduğunu anlıyorum... Gerçekten harika bir makine... Artizan bir makine değil elbet çünkü Mühle büyük bir şirket... Gerçekten zevk aldım... İşini güzel yapıyor, yakınlık olarak ortada diyebilirim ki bu da sevdiğim bir şey...

27 Nisan 2021, CB Shaves

Bu makineyi denemek için uzun süredir bekliyordum, bu ilk denemem olacak… Yüzde inanılmaz rahat akıyor... Bence açıyı bulması oldukça kolay... Bu makineyle ilgili sevdiğim şey, ele çok iyi oturması, güzel ve dolgun bir sapı var... Voov! İlk perde harikaydı... Agresif değil, orta seviyede... Pürüzsüz bir tıraş aldım, herhangi bir tahriş hissetmiyorum...

Peki Rocca hakkında bizim kullanıcılarımız ne diyor?

Daha iyi fikir sahibi olmak için, tüm kullanıcı görüşleri ve detaylı yorumları ürün sayfalarından okuyabilirsiniz. 

MÜHLE Rocca Tıraş Makinesi - R 94

24 yorum, incelemek için tıklayın.

Rocca Tıraş Makinesi - R 94 

MÜHLE Rocca Tıraş Makinesi - R 95

18 yorum, incelemek için tıklayın.

rocca tıraş makinesi - r95

 

MÜHLE Rocca Tıraş Makinesi - R 96

13 yorum, incelemek için tıklayın.

Rocca tıraş makinesi r96

MÜHLE Rocca Tıraş Makinesi - R 96 JET

7 yorum, incelemek için tıklayın.

Rocca tıraş makinesi r 96 jet

Sizin de bizimle paylaşmak istediğiniz video, yorum, incelemeler varsa, bu yazının altına ya da bilgi@muehle-shaving.com.tr adresi üzerinden bize ulaştırabilirsiniz.

RELATED ARTICLES