SEYAHATTE TIRAŞ ÖNERİLERİ

SEYAHATTE TIRAŞ ÖNERİLERİ - Mühle Tıraş Kültürü

SEYAHATTE TIRAŞ ÖNERİLERİ

Yaz sezonunu çoğumuz dönem dönem seyahatte geçiriyoruz. Sadece yaz sezonu değil, aslında yılın dört mevsimi seyahat artık herkes için bir hayat tarzı haline geldi. Sizin için tıraş, ister zorunluluk ister keyif olsun, artık seyahatte vazgeçmeniz gereken bir eylem değil. Seyahatte tıraş önerilerimizi ve daha konforlu anlar için vazgeçemeyeceğiniz aksesuar önerilerimizi inceleyin.

Tıraş Fırçası 

seyahat_tras_seti

Bazıları için tıraş fırçası söz konusu olduğunda porsuk kılı tartışmasız tek seçenek. Ancak bir gerçek var ki, porsuk tıraş fırçası geç kurur ve ıslak olarak saklanamaz. Tıraştan sonra kapalı bir yerde muhafaza etmek için tamamen kuruduğundan emin olmanız gerekir. Bunun için de uzun süre gerekir. Islak muhafaza edildiğinde ise, kıllar zarar görür ve dökülme yaşanır. Erkekler için seyahat söz konusu olduğunda Mühle, sentetik kılları önerir. Tüm Mühle seyahat tıraş fırçaları, Silvertip Fibre® sentetik kılından yapılmıştır.

Silvertip Fibre® seyahat tıraş fırçaları, Silvertip porsuk kılının tüm özelliklerine sahiptir (ısı tutma dışında). Bunun yanında daha dayanıklıdır, ıslak muhafaza edilebilir, çabuk kurur. Ayrıca suyu hemen bünyesinden bıraktığından toz - bakteri tutmaz, bu nedenle seyahat için idealdir. Mühle Silvertip Fibre® sentetik kıllı tıraş fırçaların özelliklerini daha detaylı incelemek istiyorsanız burayı tıklayın.

Eğer seyahatlerinizde tıraş keyfinden ödün vermemek, alışkanlıklarınızdan vazgeçmeden aynı konfor ve şıklıkla tıraş olmak istiyorsanız Mühle seyahat tıraş fırçalarına mutlaka göz atmanızı öneririz.

Tıraş Bıçağı 

Seyahat_tras_bicagi

Hafif, küçük ve şık Mühle seyahat tıraş bıçakları Gillette serisinin Mach3 ve Fusion seçenekleriyle sunuluyor. Seyahat tıraş setlerinde klasik tıraş makinesi de yer alıyor. Fakat klasik tıraş makinesi için ihtiyacınız olan yaprak jilet, havayoluyla uçuşlarda el bagajında taşınamıyor. Kontrollü şekilde, bagaja verilen bavulda taşıyabilirsiniz ancak uçağa el bagajında alınmadığını söylemekte fayda var.

Eğer seyahatlerde de geleneksel tıraşı tercih ediyorsanız, yaprak jileti yanınıza almak yerine gittiğiniz yerde satın almak daha pratik olabilir. Özellikle yurtdışı seyahatlerinizde her türden yaprak jileti en yakın eczaneden temin etmeniz mümkün. Bunun yanında kısa iş seyahatlerinde taşıması pratik olan Mach3 veya Fusion tıraş bıçaklarını tercih edebilirsiniz. 

Seyahatte kurtarıcı rol oynayan (ve aslında güvenlik ve hijyen için harika olan) bıçak koruyucularımızdan mutlaka bir tane edinmelisiniz. Klasik tıraş makineleri için makine başlık koruyucusu, Gillette Mach3 tıraş bıçakları için başlık koruyucu ve Gillette Fusion tıraş bıçakları için başlık koruyucu seyahatlerde bıçaklarınızı hijyenik ve güvenli muhafaza etmek için ideal ve gerekli bir aksesuardır. 

Cilt Bakımı

Seyahatte köpük yapmak için genellikle tıraş kremi tercih ediliyor. Taşınabilir 75 ml boyutuyla ve pratik kullanımıyla el bagajında taşımak için de ideal. Seyahatlerde tıraş sabunu zevkinden vazgeçmek istemeyenler için, özel tasarlanmış stick tıraş sabunlarının da ideal olduğunu söylemek gerekiyor. Kase gerektirmiyor, doğrudan yüze sürülebiliyor ve kolayca köpürtülüyor. Ayrıca kolay taşınabilir olmasıyla stick tıraş sabunları seyahat tıraş ürünleri arasında en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Tıraş kremi ya da tıraş sabunu arasında seçim yapmaktan zorlanıyorsanız, bu iki ürünün arasındaki farkları öğrenmek için yazımızı okuyun: Tıraş Kremi mi, Tıraş Sabunu mu?

Seyahat Tıraş Aksesuarları

Seyahat_tras_cantasi

 

Tüm parçalara karar verdikten sonra bunları nasıl korunaklı ve şık bir şekilde muhafaza ederim diye düşünüyorsanız, seyahat tıraş aksesuarlarımızı inceleyin. Floransa’da üretilmiş, bitkisel tabaklanmış inek derisinden seyahat tıraş seti çantaları, klasik tıraş makineleri için seyahat çantaları ya da daha büyük boyutta seyahat tıraş çantaları taşıma ikilemlerinize şık çözümler sunuyor. Yanınızda götürmek istediğiniz tüm aksesuarlarınız için farklı boyutlarda seyahat tıraş çantalarını seyahat tıraş çantaları bölümünden inceleyebilirsiniz.

Seyahatte daha konforlu bir tıraş için özel tasarlanmış seyahat serimizi incelemek için tıklayın: Mühle Seyahat Serisi 

 

İlginizi çekebilecek diğer yazımızı okuyun: NEDEN TIRAŞ FIRÇASI? 

RELATED ARTICLES