TIRAŞ FIRÇASI NASIL TEMİZLENİR?

TIRAŞ FIRÇASI NASIL TEMİZLENİR? - Mühle Tıraş Kültürü
  • Tıraş fırçamın kılları dökülüyor. 
  • Bu tıraş fırçasını yıllarca kullanabileceğimi sanmıştım, şimdiden kıl dökmeye başladı.
  • Tıraş fırçamın kıl dökmesi doğal kıl oluşundan mı?
  • Fırçada kıl dökülmesi normal mi?
  • Ben fırçamı her kullanımdan sonra yıkıyorum, yine de kıl dökülüyor.
  • Bu cümleler size tanıdık geliyor mu? Öyleyse lütfen okuyun.

Herkes bilir, geleneksel ıslak tıraşta tıraş fırçası ana elementtir. Biz Mühle ailesi olarak, tıraş fırçası bakımı konusunda kullanıcılarımıza olabildiğince doğru bilgi aktarmaya gayret ediyoruz. Tıraş fırçalarında kıl dökülmesi, kullanılan markaya bağlı olduğu kadar kullanım şekli ile de doğrudan ilişkilidir.

Size bir tıraş fırçasının uzun ömürlü olabilmesi için nasıl doğru şekilde temizlenmesi gerektiğini kısaca anlatmak istiyoruz.

Öncelikle bilmeniz gerekir ki, sabun oldukça güçlü bir alkalidir. Fırça kılında en küçük miktardaki sabun kalıntısı bile, kılların bir noktada kırılmasına sebep olacak büyük hasarlara neden olur.

Bir deneme yapın: Elinizle kuru kılları kaldırın. Kuru fırça kıllarından ya toz çıktığını ya da beyazımsı – grimsi kalıntı döküldüğünü görürsünüz. İşte bu kalıntılar sabun kalıntısı anlamına gelir.

Önlemek için: Her kullanımdan sonra fırçanızı birkaç saniye boyunca temiz su altında durulamanız şiddetle tavsiye edilir. Bundan sonra, özellikle fırçanın içinde kesinlikle sabun kalmayacak şekilde, parmaklarınızı fırça kılları boyunca hareket ettirerek iyice temizleyin. Kalıntı kalmaması açısından bu işlem önemlidir. Fırçaya dikkatlice dokunarak, kalan suyun çoğunu sallayın. Son olarak tıraş fırçanızı kurutmak için fırçayı ters çevirin. Bu kadar!

Dilerseniz, Youtube kanalımızdaki yarım dakikalık öğretici videoyu şu linkten izleyebilirsiniz: Tıraş fırçası nasıl temizlenir?

Sorularınızı dilediğiniz her zaman canlı destekten veya bilgi@muehle-shaving.com.tr adresimizden bize iletebilirsiniz.

3 Adımda Tıraş Fırçası Temizliği

fırça nasıl temizlenir - su ile durula Tıraş fırça nasıl temizlenir - silkele Tıraş fırçası nasıl temizlenir - standa as

İlginizi çekebilecek diğer başlık: BİR TIRAŞ FIRÇASININ ÖMRÜ NE KADARDIR?

 

RELATED ARTICLES