KADINLARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ TIRAŞ ÜRÜNLERİ

KADINLARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ TIRAŞ ÜRÜNLERİ - Mühle Tıraş Kültürü

Plastik kullanımından kaçınan, vegan ya da geleneksel olanın faydasına inanan çok sayıda kadın müşterimiz son dönemde hızla artan bir grafikle klasik tıraş bıçaklarına yatırım yapmaya başladı. Bu yönelimden ve kullanıcılarımızdan aldığımız dönüşlerle biz de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların en çok tercih ettiği Mühle ürünlerini derledik.

1- Mint Yeşili Jiletli Tıraş Makinesi

Kadınların tercih ettiği tıraş bıçagı

Yeni başlayanlardan ustalara kadar herkesin kullanabildiği bu jiletli tıraş makinesi, kadınların en çok tercih ettiği en popüler modellerin başında geliyor. Neden mi?

Çünkü, tahriş yok, kızarıklık yok, yanma yok… Rytmo mint rengi tıraş makinesi hem fiyatı bakımından ulaşılabilir hem de minimal tasarımı ve şık pastel rengiyle size tazelik hissi veriyor. 

Eğer hala jiletli tıraş makinelerinin nasıl kullanıldığı konusunda sorularınız varsa yazımızı okuyun:Jiletli Tıraş Makinesi Nasıl Kullanılır?

2- Organik Argan Yağı

argan yagı şişe

 

Bize göre kendimizi ilgilendiren ritüeller daima doğal olmalıdır. Argan yağı eldesi çok zor ve içerik bakımından çok değerli doğal bir maddedir. 

Mühle’nin organik bakım serisindeki tüm ürünler BDIH sertifikalıdır. Manuel preslenmiş gerçek organik argan yağı, kadınlar tarafından el, tırnak ve saç bakımında yoğun olarak tercih ediliyor. 

Mühle’nin zengin organik bakım serisi hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: Organik Ürünler Hakkında

3- Mühle Jiletli Tıraş Makinesi - Zeytin Ağacı

Zeytin ağaç tıraş bıçagı

Çağdaş ve elegant tasarımıyla birlikte “kozmopolit yaklaşım” bu serinin geliştirilmesinde rol model oldu. Serinin kendine has tarzı ve görünümü en kaliteli ham maddelerden elde edildi. 

Doğal malzeme olarak, sıcak bir etki için zeytin ağacı, yaklaşık 3000 yıl kadar olan ağaç gövdelerinden alınan parçalardan elde edildi. Sapın yüzey görünümüne daha da vurgu yapmak için, sade bir tasarımla yüksek kalitede krom eklemeleri yapıldı. 

Her bir Mühle parçası gibi bu tıraş makinesi de doğal görünümüyle bir çok kadın kullanıcımızın gözdesi. 

Doğal ahşap ürünlerimizi kullandıktan sonra yumuşak bir havluyla kurulamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca jiletli tıraş makinelerinin nasıl temizlendiğini öğrenmek istiyorsanız yazımızı okuyun: Jiletli Tıraş Makinesi Nasıl Temizlenir?

4- Cilt Şapı

Doğal şap taşının faydaları ve avantajları saymakla bitmiyor. %100 doğal potasyumdan oluşan şap taşı, damar büzücü ve antiseptik özelliğe sahip. Ayrıca mükemmel bir kanama durdurucu hatta bu yüzden kan taşı olarak da biliniyor. 

Tıraş sonrasında gözeneklerin  kapanmasına yardımcı olarak antiseptik özelliğiyle yüzeydeki bakterileri de öldürüyor. Bu sayede sivilce oluşumunu da önlemiş oluyor.

Doğal tuzun serinletici antibakteriyel etkisiyle ayrıca bir çok kişi tarafından doğal deodorant olarak da kullanılıyor. 

RELATED ARTICLES